Inspirationsbrev Mars 2016

Se Annika Östberg berätta om sin föreläsning - Att finna hopp när allt känns förgäves

Annika Östberg satt 28 år i ett amerikanskt fängelse, dömd för mord. Hennes liv har varit en kamp för att komma tillbaka. En kamp för att finna hopp och en framtid trots ett mörkt förflutet. Annika blev utsedd till Årets talare 2013 – Kvinna, av Talarforums kunder.

Här berättar Annika om sin föreläsning "Att finna hopp när allt känns förgäves". En föreläsning som handlar om hennes liv. Om små val som leder till både negativa och positiva konsekvenser. Det är en berättelse om att hitta tacksamhet när allt ser mörkt ut. Att hitta en väg framåt. Om att göra det bästa av situationen man befinner sig i.

»Klicka här för att se youtubeklippet

Ta chansen! Få biljetter till en exklusiv föreläsning med Olof Röhlander

Olof Röhlander, årets talare 2015, har varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren. Du har nu chansen att få två biljetter till Olof Röhlanders föreläsning "Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda", 4 maj på Berns i Stockholm.

Gå in på Talarforums facebooksida så får du reda på mer.

Föreläsningen sker i samarbete mellan Talarforum och Berns Event.

»{{(http://fb.com/TalarforumAB|Delta genom att gilla vår sida på Facebook|Öppna på Facebook)}}

Henkka Hyppönen - Volatile times – and how to benefit from great change

We have forgotten one thing; when the old rules of business were burnt, all the closed possibilities that were not there during predictable times, are open again. We get to (and it is our responsibility to) create what the future will be like. Never before have we had the opportunity to go global, basically from our own sofa. Henri Henkka is a creative director, entrepreneur, author, keynote speaker and also a well known media personality in his native Finland. He was speaker of the year 2013 in Finland.

När: Ons 13 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Andreas Carlsson - Från idé till succé

Denna föreläsning går under samma namn som Andreas senaste bok Från idé till succé. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter om hur man skapar sitt varumärke, paketerar och pitchar sin idé och sig själv på ett framgångsrikt sätt. Andreas Carlsson älskar att inspirera och hans erfarenheter från musikens värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

När: Tis 26 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Nicklas Bergman - Hur du överlever teknikstormen

Nicklas Bergman kombinerar korta historiska tillbakablickar med lång erfarenhet och djup kunskap om nuvarande och nya teknologier ur ett affärsperspektiv. Han vägleder åhörarna genom en ständigt uppdaterad och alltid skräddarsydd genomgång av vilka teknologier som kommer påverka oss som individer, företag och samhälle framöver.

När: Fre 29 april Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Gustav Martner - Att utveckla framtidskänslighet

Hur får du och din organisation en större mottaglighet för den förändring som pågår runt oss? Gustav kopplar an till både historia och forskning i sina föreläsningar. Gustav Martner är en pionjär inom digitala medier. Tjugo år gammal startade han webbyrån Daddy, som sedermera blev en av världens mest kreativt belönade digitalbyråer. Han är en serie-entreprenör inom marknadsföring och big data och en av Sveriges absolut mest belönade digitala kreatörer.

När: Ons 11 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Thomas Ek - Superentreprenören bakom OBH Nordica

Ta del av Thomas Eks berättelse om hur OBH Nordica på rekordtid blev marknadsledare i en redan mogen bransch. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade bröderna Ek en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare. Innovation och design tillsammans med mod, snabbhet och kraftfull marknadsföring gjorde att de kunde utmana alla multiinternationella aktörer på sitt eget sätt. Med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel delar Thomas med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 32 års verksamhet. En spännande berättelse som ger lyssnarna energi och inspiration.

När: Fre 13 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Tomas Gunnarsson - Att överlista Jante – om konsten att lyfta sig själv och andra

Den här föreläsningen inspirerar med hög grad av igenkänning från vardags och yrkesliv samt ger tydliga verktyg på hur du kan skapa en positiv förändring som lyfter både dig själv och andra. Tomas bjuder på en spännande, humoristisk och inte minst insiktsfull upptäcktsfärd i konsten att stå upp för sig själv, vända avund till inspiration och visa omtanke om andra. Föreläsningen passar dig både som privatperson och i din yrkesroll, eftersom du är en och samma person i grunden men kliver in i olika roller.

När: Ons 18 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Malou von Sivers - Förändringsprocesser

Malou von Sivers har lång erfarenhet som arbetsledare och av att leda komplicerade kreativa processor. På en rak fråga ställer sig de flesta människor positiva till utveckling. Ingen säger: nej jag vill inte utvecklas! Nu går jag härifrån. Varför upplever många företag det ändå som att det är svårt att genomföra förändringar så att det upplevs spännande och positiva istället för tvärtom? Malou berättar om sin resa med TV4 under 25 år. En period som har inneburit en stor omställning och förändring i mediebranschen. Hon delar med sig till publiken av sina unika erfarenheter på ett personligt sätt.

När: Fre 20 maj Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ami Hemviken - Övertygande Kommunikation

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relation och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi.

När: Fre 20 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3.

»Mer information och anmälan...

Camilla Saarinen - Ny energi på jobbet!

Den här inspirationsföreläsningen handlar om vad som krävs för att du ska kunna skapa bättre stämning och en roligare arbetsmiljö. Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare. Hon jobbar med både chefsgrupper och personalgrupper. och har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Med decenniers studier kring framgångsfaktorer och mänsklig potential ger Camilla föreläsningar och utbildningar om vad som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

När: Tor 2 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2