Inspirationsbrev Juni 2016

Sveriges 20 populäraste föreläsare – Målsättning, ledarskap och mångfald är ämnen som sticker ut

Målsättning, ledarskap och mångfald är några av de populäraste ämnena bland de föreläsningar som bokats i Sverige under 2016. Samtidigt blir medarbetarskap och kommunikation allt mer efterfrågade. Talarforum har sammanställt en lista på de tjugo just nu populäraste föreläsarna i Sverige.
Några välkända stjärnor är givetvis med, såsom Olof Röhlander - Målsättning, Förändring -, Ami Hemviken - Kommunikation, Arbetsglädje -, Milad Mohammadi - Mångfald, Värderingar -, Christina Stielli - Medarbetarskap, Självkänsla -.
Samtidigt finns det flera både nya och rutinerade uppstickare, där Robert Karjel - Ledarskap, Lagsamverkan - är en av de mest framstående.

»Läs hela artikeln...

Flygkaos aktiverade talargarantin

Torsdag 19 maj hände det som inte får hända. På grund av ett datakommunikationsfel hölls Arlanda och Bromma flygplats stängda under några timmar för flygplan att lyfta och landa. Flera av Talarforums kunder stod inför risken att inte ha någon talare på sina event. Men tack vare Talarforums talargaranti, Talarforums personal och stora nätverk av kompetenta talare lyckades Talarforum rädda alla de event som riskerade att få genomföras med tomma scener.

»Läs hela artikeln...

Talarforum på plats under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan träffas Sveriges beslutsfattare för att samtala och ta del av all den information företagare och organisationer vill nå ut med. Hundratals intressanta diskussionsseminarier och spännande föreläsningar kommer att kämpa om uppmärksamheten. Talarforum kommer att vara på plats hela veckan för att dels hjälpa våra föreläsare och moderatorer och dels för att rapportera det viktigaste på Talarforums sociala medier och vår hemsida.
Vi har frågat Patrik Westerlund, som kommer vara Talarforums representant i Almedalen, om vad han har för förväntningar på Almedalsveckan.

»Läs hela artikeln...

Peter Gröning - Peter Gröning erövrar Los Angeles

Peter Gröning är en av Skandinaviens populäraste underhållare och mentalister. I över 30 år har Peter arbetat med teater och underhållning. Peter jobbar även som konferencier och värd för evenemang. Under åren har han mött människor i alla upptänkliga miljöer och situationer. Den erfarenheten, tillsammans med ett genuint intresse för människor, har resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt med dem han möter. Detta är någonting man verkligen märker att Peter tar med sig upp på scenen varje gång han uppträder. Han skapar en publikkontakt som är magisk.
Talarforum har träffat Peter, nyss hemkommen från Los Angeles där Peter har gjort 18 föreställningar på det prestigefulla The Magic Castle.

»Läs hela artikeln...

Talarforum tipsar om Sommar i P1

Årets Sommar i P1 bjuder på en mängd intressanta personligheter. Talarforum vill tipsa om några som vi tycker är extra spännande. Sätt fläderblomssaften på kylning, bulla upp hammockkuddarna och gör er redo för fantastiska timmar framför radion. Här är några av de programledare som vi tror kommer att erbjuda någonting extra:

»Läs hela artikeln...

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Tis 6 sept Frukostmingel 07.30 Föreläsning 08.15-09.15
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2