Inspirationsbrev Mars 2017

Claudia Olsson - Utsedd till en av världens mest lovande ledare under 40

Claudia har blivit Utsedd till "Young Global Leader" av World Economic Forum 2017. Varje år utses unga ledare under 40 år som har potential att forma framtiden. De arbetar för att överkomma hinder som annars står i vägen för utveckling i samhället.

»Läs hela artikeln...

Välkommen på frukost med Kjell A Nordström

Fredagen den 31 mars bjuder vi våra kunder på frukostföreläsning och mingel med en av Europas mest efterfrågade föreläsare. Kjell A Nordström är ekonom, föreläsare och författare och har tidigare arbetat som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Han skapar dynamiska och levande föreläsningar genom att blanda sin omfattande akademiska kunskap med sin karismatiska personlighet.

När: Fre 31 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-08.45 Mingel med Kjell A Nordström 08.45-09.05
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Film från Talargalan - ur Felicia Margineanu synvinkel

Se filmen från Talargalan ur Felicia Margineanu synvinkel!

Felicia är en rutinerad entreprenör, föreläsare och författare som givetvis var på plats när årets stjärnspäckade Talargala gick av stapeln. Vinnare av Årets talare - Kvinna Elaine Eksvärd, Årets talare - Man Robert Karjel, Årets talare - Moderator Titti Schultz, Årets talare - Genombrott Tobias Karlsson. Talarforum delade även ut ett hederspris under kvällen till Fredrik Reinfeldt.

»Läs hela artikeln...

Jan Carlzon - Tech-farfar

Jan Carlzon är med största sannolikhet vår internationellt mest kända och respekterade svenska ledare. Hans filosofi beskriver att mötet mellan kund och leverantör är helt avgörande, "Moment of truth" har inte försvunnit med den digitala kundkontakten som han först trott, utan tvärtom blivit viktigare än någonsin i nätkontakten.
Jan har skrivit boken - Riv Pyramiderna (Moment of truth).

»Läs hela artikeln...

Vahid Zohali - Flyktingen som blev en hyllad ledare i näringslivet och nominerad till årets chef

Vahid Zohali kom ensam till Sverige, endast 17 år gammal, idag är han en av näringslivets mest framgångsrika och hyllade ledare, med CSR och digitalisering som verktyg för att bygga framtidens företag. Enligt Vahid står Sverige inför ett vägval att bli världens mest konkurrenskraftiga land eller ett land som går miste om möjligheten. Företag måste bli bättre på att tillvarata den kompetens som kommer till landet och framförallt börja se mångfaldsarbetet som en affärsfråga. Om vi inte lyckas med detta riskerar Sverige att tappa konkurrenskraft och fart i den omställning som digitaliseringen innebär.

»Läs hela artikeln...

Nicklas Bergman utsedd till Årets international guest speaker

Nicklas Bergman blev utsedd till Årets international guest speaker på Talargalan i Finland. Niklas är serieentreprenör, riskkapitalist och futurist i framkant av teknikutvecklingen, han är aktuell med boken "Surviving the Techstorm". Han diskuterar hur och om samhället kommer att klara av att hantera den exploderande teknikutvecklingen?

»Läs hela artikeln...

Johan Mathson - Ökade krav på styrelsearbetet

76% anser att strategiarbetet inte håller en tillräckligt hög kvalitet och den bilden förstärks av att 55% av alla VD inte är tillfreds med det ”strategistöd” man får från sin styrelse. Ofta läser vi om ett ökat ansvar, snabba VD-byten, digitaliseringsutmaningar, svårigheter med optimal sammansättning av styrelsen. Aldrig har styrelsearbetet varit så utmanande som idag!

»Läs hela artikeln...

Andreas Ekström - 7 sätt att äga världen

Andreas Ekström är en av våra mest anlitade talare, både i Sverige och utomlands. I vinter har han skrivit en helt ny föreläsning, 7 sätt att äga världen, som beskriver digitaliseringens sju största utmaningar och konfliktområden. Andreas visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

När: Tors 23 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Tony Irving - Life, love and passion – Om livets utmaningar, att hitta sin passion och att till slut våga tro på sig själv

När Tony pratar gör han det med sin fulla energi och entusiasm, bjuder på sig själv till tusen, och bidrar garanterat till att vi som lyssnar får det lite härligare, lite galnare och lite roligare!

När: Ons 5 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Peter Siljerud - Bryt Normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel

Talarforum och Elite Hotels samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Vi vill bjuda in till en föreläsning med Peter Siljerud, en välkänd framtidsstrateg och omvärldsbevakare. Föreläsningen bygger på hans bok ”Bryt Normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel”. Boken beskriver 10 teser som definitivt ställer gamla sanningar överstyr. Detta passar dig som jobbar med HR eller beslutsfattare. Välkommen till en intressant föreläsning och diskussioner där vi serverar dryck och tilltugg.

När: Tor 6 april Föreläsning 16.00-18.30
Var: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, Umeå

»Mer information och anmälan...

Ida Hult - Den förvrängda framtiden

Ida Hult drivs av att förstå samtiden och skapa framtiden. Hennes inspirerande föreläsningar handlar om framtid, vision, innovation, konsumenter och digitalisering. Ida Hult började jobba med futurism 2006. Sedan dess har hon varit rådgivare åt några av världens största bolag. Hennes uppdrag som rådgivare är att förutse vad vi ska vilja köpa eller hur vi kommer att agera om 5-10 år. Hennes uppdrag när hon föreläser är att inspirera och underhålla kring dessa frågor. Ida Hult översätter livsstil och beteenden till fungerande affärsstrategier och intressanta berättelser.

När: Fre 7 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anna Omstedt - Kill your darlings – att ta tuffa beslut som företagare

Anna Omstedt är en av de klassiska internetveteranerna från den första vågen av webben. Hon var medgrundare till sitt första bolag, Tasteline, 1999 när hon fortfarande gick på Handelshögskolan. Ett bolag hon byggde upp till lönsamhet, trots rätt tuffa år efter dotcomkraschen i början av 2000-talet. Hon har sedan dess gått vidare som entreprenör och företagsledare, hon har även erfarenhet från styrelsearbete i många stora företag.

När: Tor 20 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Elizabeth Kuylenstierna - Världens bästa grupputveckling

Vill du ingå i en trött grupp som bara gör det som krävs eller ett självgående team med strålande samarbete och maxade resultat? Grupputveckling är ingen slump, det handlar om val du gör varje dag på jobbet. Vilka val som leder till framgång berättar ledarskapscoachen & UGL-handledaren Elizabeth Kuylenstierna. Elizabeth har många års erfarenhet av att hjälpa grupper och ledare i Sverige, USA och andra länder.

När: Fre 21 april Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2