Inspirationsbrev April 2017 II

Anna Omstedt - Kill your darlings – att ta tuffa beslut som företagare

Anna Omstedt är en av de klassiska internetveteranerna från den första vågen av webben. Hon var medgrundare till sitt första bolag, Tasteline, 1999 när hon fortfarande gick på Handelshögskolan. Ett bolag hon byggde upp till lönsamhet, trots rätt tuffa år efter dotcomkraschen i början av 2000-talet. Hon har sedan dess gått vidare som entreprenör och företagsledare, hon har även erfarenhet från styrelsearbete i många stora företag.

När: Tor 20 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ulf Ellervik - Den svåra konsten att leva

Ulf Ellervik har gjort kemi till ett samtalsämne utanför laboratorierna med sina prisbelönade böcker och inspirerande föreläsningar. Ulf Ellervik är till vardags Professor i Bioorganisk kemi och cancerforskare. Som föreläsare lyckas Ulf Ellervik med konststycket att göra kemi till en ren njutning när han på ett underhållande sätt talar om bland annat matens, dofternas och kärlekens kemi.

När: Fre 21 apr Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Annelie Pompe - Att hitta sin inre styrka

Med ett världsrekord i fridykning till 126 meter på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig. Annelie var nominerad till priset Årets talare 2016, ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande äventyr!

När: Tis 25 april Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Johnny Sundin - Framtidsplaneten! Trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter.

En inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

När: Fre 5 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ari Riabacke - Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Dr Ari Riabacke talar om hur vi kan leda oss själva och andra i vår snabbt föränderliga värld, om vikten att vara sig själv och våga mer för att nå sina mål – i livet och på jobbet. Talarforum, Elite Hotel Academia och Resia bjuder in dig att delta i denna tankeväckande kunskapsföreläsning. Ari kommer garanterat injicera er med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även om ni inte är riktigt säkra. Han är i Dagens Industri rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige.

När: Mån 8 maj, Mingel 17.00 Föreläsning 18.00-19.00
Var: Elite Hotel Academia, Suttungs Gränd 6, Uppsala

»Mer information och anmälan...

Madeleine Westin - Sveriges klimat i förändring!

Att vårt väder är på väg att ändras är numera ett faktum. Den klimatförändring vi står inför kommer att påverka oss alla snabbare än vi kan ana. Fler och svårare stormar, katastrofala översvämningar och hetare somrar är bara några få av konsekvenserna av en varmare värld. Madeleines klimatföredrag fokusera mycket på hur vi i Sverige kommer att behöva anpassa oss och hur förändringarna kommer att se ut och ser ut i olika delar av landet!

När: Tis 9 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Robert Karjel - Ledarskap och medarbetarskap under pressade förhållanden

Talarforum, Elite Hotels och Resia samarbetar för att öka kvalitén på möten och konferenser. Robert Karjel talar om hur man skapar framgångsrika organisationer genom individernas drivkraft. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas i en organisation med splittrad eller oklar målbild, till en gemensam känsla av både vilja och förmåga att uppnå något stort. Robert Karjel är författare, helikopterpilot och en av Sveriges absolut mest uppskattade och efterfrågade talare.

När: Fre 12 maj Mingelfrukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Stora Hotellet, Drottninggatan 1, Örebro

»Mer information och anmälan...

Björn Lindeblad - Vad kan en skogsmunk lära dig om stress och livsbalans?

I takt med digitaliseringen och globaliseringens framfart ökar också kraven och förväntningarna på oss människor, både på jobbet och på fritiden. Hur kan vi leva och inte bara överleva under pressen att prestera och leverera? Björn Natthiko Lindeblad är civilekonomen från Handels i Stockholm som gick från chefsjobb och lyxliv till meditation och munkliv. Kom och hör av en Sveriges mest uppskattade föreläsare.

När: Tis 16 maj Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Bingo Rimér och Viktoria Wyckman - Då och Nu – gamla och nya medielandskapet

Bingo Rimér, entreprenören och fotografen gör tillsammans med Viktoria Wyckman, entreprenör och VD på kommunikationsbolaget Lejon Media, en skildring av det dåtida och nutida medielandskapet. Analogt kontra digitalt. 70-tal möter 90-tal. Hur gör man för att nå ut med sin kampanj i reklamdimman och vad är en bra kampanj idag kontra då?

När: Fre 19 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Ashkan Fardost - Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

När: Tis 23 maj, kaffe och smörgås 07.45 föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Pär Lager - Det kommunikativa ledarskapet

Pär Lager håller inspirerande och matnyttiga föreläsningar kring hur ledare kan skapa framgångsrika organisationer och företag genom att skapa delaktighet bland medarbetare gällande visioner, mål och värderingar. Du får inspiration, kunskap och konkreta tips och råd om det strategiska kommunikationsarbetet och hur du själv som ledare kan bli en bättre kommunikatör och ledare med kommunikationen som verktyg. En central del i det kommunikativa ledarskapet är att arbeta aktivt med feedback, såväl positiv som att lyfta fram förbättringsområden.

När: Fre 2 juni Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.05
Var: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2