Suzanne Sjögren

Suzanne Sjögren

Moderator och konferencier

Suzanne Sjögren är en svensk sportjournalist och välkänd TV-profil.

Suzanne Sjögren är en svensk sportjournalist och TV-profil. Hon började på SVT:s Sydnytt 1998 som vikarie, men hon blev känd för svenska folket som programledare för Lilla Sportspegeln. Därefter fick hon fast tjänst på TV3 1999 och gick vidare till TV4 2003. Sedan 2017 är Suzanne tillbaka på TV3 och MTG Sport.

Suzanne har bland annat varit programledare för Världens starkaste man, Guiness rekord-tv samt för Fotbollsgalan. Hon har från början av 2000-talet och fram till idag kommenterat såväl ligafotboll som de riktigt stora sportevenemangen i friidrott och fotboll.

Exempel på höjdpunkter är Fotbolls-EM i Portugal 2004 och Fotbolls-VM 2006 i Tyskland. Suzanne leder TV4:s damfotbollssatsning. Bland annat VM i USA 2003 när finalen sågs av närmare 3,8 miljoner tittare. Hon deltog även vid VM 2011 i Tyskland. Tidigare har hon varit programledare för spanska fotbollssändningarna "La Liga" och tillsammans med Challe Berglund lett SM-slutspelet i hockey. Suzanne Sjögren har även varit programledare för Fotbollsgalan två gånger – 2003 tillsammans med Rickard Olsson och Rickard Sjöberg, och 2005 tillsammans med Jessica Almenäs.

Under 2010 ledde Sjögren TV4:s friidrottssändningar med bland annat inomhus-VM i Qatar, Diamond League-galorna och Friidrotts-EM i Barcelona. Hon lånas dessutom emellanåt flitigt ut till TV4:s program Nyhetsmorgon.

Suzannes långa erfarenhet och kompetens gör henne till ett säkert kort som moderator och konferencier för såväl mindre och intima samtal som för festligheter med stor publik.

Pressbilder

Suzanne Sjögren

Suzanne Sjögren

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2