Har du bokat talare och underhållare till årets julfest?

Vi på Talarforum vill så här i höstmörkret tipsa om några av alla föreläsare, underhållare och programledare som kan få julfesten att verkligen bli någonting extra. Vi kan erbjuda allt från matinspiration och ståuppkomik till föreläsning om träning och hälsa. Tillsammans hittar vi det som kommer att förgylla julfesten och som passar bäst för just ert företag.

Julens traditioner

Traditionerna är det som gör julen och ger den dess stämning. Låt Lotta Lundgren, känd från TVs Historieätarna, komma och berättar om julbordets historiska, kulturella och existentiella betydelse.
Eller så kan Peder Lamm, som medverkat i bland annat Kockduellen, Slottsliv och Antikjakten, hålla sin populära föreläsning om julens historia från romersk tid till idag, de olika traditionernas bakgrund, maten och dess plats i vår kulturhistoria samt ge svar på vem tomten egentligen är.

Mat och godsaker

Få saker är så viktigt på julen som maten. Vi kan erbjuda några av de populäraste stjärnkockarna och smakkonstnärerna. Markus Aujalay är en uppskattad inspiratör både för hemmakocken och ute i restaurangköken, han har lagat Nobelmiddagen, fått utmärkelsen Årets kock och har släppt flera kokböcker. Jan Boris-Möller delar med sig av sitt enorma matkunnande och sin annorlunda och fysikvetenskapliga vinkling på hur de gastronomiska mästerverken kommer till.
Emanuel Andrén är chokladartisten framför alla andra. Han har blivit utsedd till Årets konditor, skapat praliner till både kronprinsessan Victorias bröllop och grammisgalan i Los Angeles.

Magi, komik och underhållning

Underhållning ger energi och skänker extra stämning till julfesten. Talarforum hjälper dig att hitta rätt. Brynolf & Ljung har en show som är en blandning mellan storslaget trolleri och galen humor. De kan också bjuda på exklusivt mingel med trolleri på nära håll - mitt ute bland gästerna.
Peter Gröning är en fantastisk underhållare och fascinerande tankeläsare. Med entusiasm och lekfullhet tränger han in i tankarna och ser de innersta hemligheterna.
Al Pitcher har blivit vald till Årets manliga komiker med motivering: "Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid."
Jakob Öqvist är duktig på att "plocka in" publiken där han uppträder vilket skapar en underbar här och nu upplevelse. De som bokat honom återkommer gärna eftersom de vet att det kommer att fungera bra. Blixtsnabb i huvudet manövrerar han alla situationer på ett tryggt sätt.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2