Jakob Öqvist

Jakob Öqvist

Komikern som syns varje dag i TV

Jakob Öqvist syns och har synts i en massa humorprogram i TV. Dessutom är han en av Sveriges mest lättsamma och inte minst bokade konferencierer.

Hösten 2004 var han med i Sen kväll med Luuk. Han har också varit skådespelare i TV-programmen Hem till Midgård, Spung, Bank Fur alle! och Nicke och Nilla, spelat teater och varit radiopratare i Mix Megapol, Vakna med The Voice, och nu senast Rockklassiker. Öqvist har även sysslat mycket med teatersport; han har vunnit en teatersportturnering på restaurangen Engelen i Stockholm, och deltagit i svenska mästerskapen i teatersport.

Jakob Öqvist var tidigare programledare tillsammans med Josefin Crafoord och Paul Haukka för det dagliga morgonprogrammet Vakna med The Voice på tv-kanalen Kanal 5 och radiostationen The Voice. Nuförtiden kamperar han tillsammans ihop med Jonas Nilsson och Lillemor Bäcke i radiostationen Rockklassiker och programmet Morronrock, som sänder varje vardagsmorgon.

Jakob Öqvist jobbar hårt och målmedvetet med att utveckla sin akt. Ständigt aktuell och med ett kroppsspråk som formligen skriker. Det blir fruktansvärt roligt. Jakob är duktig på att "plocka in" publiken där han uppträder vilket skapar en underbar här och nu upplevelse. De som bokat honom återkommer gärna eftersom det vet att det kommer att fungera bra. Blixtsnabb i huvudet och han manövrerar alla situationer på ett tryggt sätt.

Jakob är även en av killarna bakom TV-Succén "Stockholm Live". Jakob har även synts i "Comedy Fight Club" TV3, "Hål i Väggen" TV6, "Sing a Long" TV3, "Melodifestivalen" SVT. Jakob är även en av Sveriges mest bokade konferencierer.

Pressbilder

Jakob Öqvist

Jakob Öqvist

Komiker

Kreativitet

Föreläsare

Roliga konferencierer

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2