Brynolf & Ljung
Fotograf: Robert Eldrim

Brynolf & Ljung

Magic of Sweden - Sveriges häftigaste magishow

Brynolf & Ljung är utan tvekan Sveriges, internationellt mest framgångsrika trolleriduo och har referenser från såväl Las Vegas som New Dehli, Beijing, Paris och Shanghai med mera. De har även medverkat i Britains Got Talent inför 11 miljoner tittare.

Med charm, humor och fingerfärdighet skapar de shower där underhållningsvärdet står i centrum. Tillsammans tänjer de på gränsen för vad som räknas som trolleri. Förvänta dig inte kaniner och höga hattar utan snarare silvertejp, graffiti och paintballpistoler! Humor, musik och publikmedverkan kombineras i ett högt tempo med illusioner och specialeffekter. Den här showen liknar ingenting du har sett tidigare!

Nu har du möjlighet att boka Sveriges mest annorlunda och häftiga magishow till ditt event eller konferens. Showen är en blandning mellan storslaget trolleri och galen humor och kan anpassas för att spelas på allt från stora festivalscener till evenemang i det mindre formatet. Peter och Jonas kan också bjuda på exklusivt mingel med trolleri på nära håll - mitt ute bland gästerna!

Close-up trolleri är att trolla på nära håll. Tillsammans gör Brynolf & Ljung nedslag mitt ute bland gästerna med fingerfärdig magi som känns i magen! Kräver inga tekniska förutsättningar och är perfekt till fördrinken och i evenemang där gästerna inte sitter ner. Under en middag kombineras ofta close-up med en avslutande scenshow till kaffet.

Brynolf & Ljung fick sitt definitiva genombrott i Talang 2009. Sedan dess har de hunnit med att ta en silvermedalj i trolleri-VM (Peking) och medverka i bland annat Godmorgon Sverige (SVT), Nyhetsmorgon (TV4) och Hål i väggen (Kanal 5). De medverkade under februari 2012 i "Oslagbart" på Hamburger Börs tillsammans med Niklas Strömstedt, Eric Gadd, Andreas Johnsson, Petra Mede m.fl De har under 2011 och 2012 spelat sin stora föreställning "En kväll med Brynolf & Ljung" i regi av Morgan Alling på Södra Teaterns stora scen. Sommaren 2013 uppträdde de på Allsång på Skansen och 2015 fick de sitt eget program på TV4 Brynolf & Ljung - Street magic. Ett program där de trollar för svenska stjärnor till gästernas skräckblandade förtjusning.

Brynolf & Ljung har även gjort många uppdrag i näringslivet som till exempel: Svenska spels ombudsgala på Globen, Guldlådegalan - Posten, Retail Awards i Blå Hallen, och Connect2business – Telia.

"I got to applaud you. That was absolutely amazing!" /Simon Cowell, Britain’s Got Talent

"I love you two!" /David Walliams (Little Britain), Britain’s Got Talent

"If we were younger, better looking and lived in Sweden, this would be us! We love these guys!" /Penn & Teller

"Brynolf And Ljung - the A-ha of the magic world (a.k.a. abracadabr-A-ha)- were oh-my-god-how-did-they-do-that amazing." /Daily Mirror

"If you thought the best thing to come out of Sweden was Ikea and Abba, you’d better add Brynolf and Ljung to your list." /STV reviews

"These guys are amazing, one of the best magic acts I have ever seen." /Huffington post

"Wow, that was shockingly good!" /Alesha Dixon

"This act left us wanting more! Very, very clever!" /Sue-Anne Webster World Championships of Magic Beijing

Pressbilder

Brynolf & Ljung

Brynolf & Ljung

Magiker

Fotograf: Pär Olofsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2