Jan Söderqvist
Fotograf: Pierre Björk

Jan Söderqvist

Författare, föreläsare och konsult - Trender inom ekonomi, politik mm.

Jan Söderqvist har blivit en känd författare runt om i världen tack vare sina mycket pricksäkra förutsägelser om framtiden. Han talar om vad allt prat vi hör om globaliseringen verkligen innebär och hur vi blir allt intelligentare tack vare kommunikation.

Jan Söderqvist är författare, föreläsare, skribent (SvD) och konsult. Före detta TV-producent (SVT) och redaktör på tidskrifter som Moderna Tider, Axess, Computer Sweden m.fl. Nu även internationellt firad författare till böcker som Nätokraterna, Det globala imperiet och Digital Libido (tillsammans med Alexander Bard). En talare som med hjälp av den senaste forskningen på många olika områden undersöker hur samtiden och framtiden formas av ny teknologi och interaktiv kommunikation. Jan talar bl.a. om nya trender inom ekonomi och företagande, politik och kultur, medier och konsumtion.

De stora framgångarna för såväl böcker som föredrag runt om i världen, beror mycket på de djärva förutsägelser som görs och som sedan visar sig oerhört pricksäkra. Jan Söderqvist föreläser om vad informationssamhället och globaliseringen faktiskt innebär, hur vi människor blir intelligentare tillsammans genom att kommunicera effektivare, och vad som kännetecknar begåvade strukturer. Ingen lämnar en av Jans föreläsningar utan många nya och omskakande insikter och idéer om det man gör och det man är.

Pressbilder

Jan Söderqvist

Jan Söderqvist

Cyberfilosof

Fotograf: Pierre Björk

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2