Lars-Peter Loeld

Lars-Peter Loeld

Han vet vad, hur, när och om du tänker!

Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta tankeläsare och expert på Happiness at work och TeamPlay.

Lars-Peter Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 1500 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa. Han presenterar en interaktiv "tankeväckande" föreläsning som du garanterat aldrig tidigare har upplevt. Det verkar som om Loeld har förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna, som han absolut inte kan känna till. Lars-Peter Loeld är inte synsk - han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar! Han är dessutom beteendevetare så ni är i trygga händer.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet Happiness at work. Happiness att work kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Det är det snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetstest som har utvecklats för företag. Över 50 000 personer på Fortune 500 företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt.

Loeld är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör och underhållare. Han har en unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet. Han utvecklar och inspirerar dig, får dig att reflektera, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner.

"Lars Peter Loeld var i världsklass!" - Catherine Hagman, Unionen

"Han är rasande skicklig. Man skulle kunna tro att han är synsk" - Anna Bell Dahlberg, Dagens Industri

"I had the pleasure to work with Lars-Peter several times. He was great to work with and he has really very high level skills, super creative, fun and made a big energy boost to our people/company. I really really can recommend him when it comes get your staff excited, motivated and just thrilled. Best we ever had" - Öjje Holt, Former Managing Director Nordics at Spotify

Pressbilder

Lars-Peter Loeld

Lars-Peter Loeld

Mentalist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2