Inspirationsbrev Februari 2017

Talargalan på Berns – här är bilderna från festen

Årets stjärnspäckade Talargala på Berns i Stockholm var en succé. Kvällen inleddes med ett kändistätt mingel bestående av de absoluta topparna bland Sveriges föreläsare och moderatorer tillsammans med Talarforums personal och kunder. Stämningen var hög och lokalen var fylld till bristningsgränsen när vinnarna av Årets talare 2016 skulle avslöjas.

»Se alla bilder från Talargalan

De är Sveriges bästa talare

Tisdagens stjärnspäckade Talargala på Berns i Stockholm var en succé där Talarforum stod för värdskapet. Vinnare av Årets talare - Kvinna är Elaine Eksvärd, Årets talare – Man är Robert Karjel, Årets talare - Moderator är Titti Schultz, Årets talare - Genombrott är Tobias Karlsson. Talarforum delade även ut ett hederspris under kvällen till Fredrik Reinfeldt.

»Läs hela artikeln...

Angela Ahola - Hur uppfattas du - på LinkedIn? – Fem tips för att skicka rätt signaler

Det går fort, på bara en bråkdels sekund har andra bildat sig en uppfattning om dig. Det första intrycket bildas fort, blir bestående och är svårt att ändra.

Idag vet vi att första mötet inte alltid sker i verkliga livet, utan allt som oftast över nätet - på LinkedIn, via företagshemsidor, dejtingsajter m.m. Vad är det som avgör hur andra uppfattar oss på nätet?

»Läs hela artikeln...

Siavosh Derakhti - Han är utsedd till Sveriges mest begåvade samhällsbyggare

Siavosh Derakhti, social entreprenör och föreläsare, har blivit utsedd till Sveriges mest begåvade samhällsbyggare av Veckans affärer. Den 25 åriga Malmökillen har bland annat har grundat föreningen unga mot antisemitism och främlingsfrihet. Han arbetar med ungdomar för att öka kunskapen och motverka utanförskap.

»Läs hela artikeln...

Susanne Liljenberg - Gå från dröm till verklighet!

Susanne är den inspirerande serieentreprenören som bland annat grundade butikskedjan Granit. Hon kommer på ett lustfyllt sätt bland annat tala om entreprenörskap och hur man med enkla medel bygger upp ett tydligt och lönsamt varumärke. Hon kommer även prata om konsten att ta pauser i vardagen och samtidigt inspirera till ett enklare liv i hemmet och på jobbet.

När: Tis 21 feb Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Henrik Larsson-Broman - Nu kommer 90-talisterna! Tre trender och strategier för att attrahera framtidens säljare och kunder!

De kommande åren står Sverige inför ett dramatiskt generationsskifte när baby-boomers, födda på 40-och 50-talet, lämnar arbetsmarknaden till förmån för 90-talisterna. Den första generationen som vuxit upp med Internet och mobiltelefoner redan från småbarnsåldern. De beskrivs som bortskämda, kräsna och otåliga, men också smarta, optimistiska och entreprenörsdrivna. Henrik Larsson-Broman är forskare och trendanalytiker.

När: Tor 23 feb Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Christina Rickardsson - Sluta aldrig gå - från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland

Talarforum och Scandic samarbetar för att stärka våra kunders kvalitet i möten och konferenser. Vi bjuder in till en frukostföreläsning med Christina Rickardsson. Hon föddes i Brasilien och bodde i en grotta. Flyttade till en kåkstad i Sao Paulo, bodde på gatan, tiggde, svalt och utsattes för misshandel. Vid åtta års ålder adopterades hon, mot sin mammas vilja till Vindeln, i Västerbotten. Hon vill inspirera myndigheter och företag att utveckla sitt multikulturella arbete. Hennes aktuella bok ”Sluta aldrig gå” säljs på plats.

När: Fre 3 mars Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Göteborg Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg.

»Mer information och anmälan...

Mikael Wallteg - Från botten till toppen

Möt förändringsledaren bakom Systembolagets resa mot imponerade kunder via ledarskapet och en värderingsbaserad kultur. Mikael har som Vice vd/försäljningsdirektör under 16 år haft ledarskapet över Systembolagets 438 butiker och den resa som tagit företaget från lägsta förtroende till högsta förtroendet i Sverige. Kunderna rankar idag Systembolaget som Sveriges bästa serviceföretag (Service Score). Mikael föreläser med passion och glädje om ledarskap, personligt ansvarstagande, hållbar förändringsledning, och strategisk utveckling.

När: Tis 7 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

David Eberhard - Hur barnen tog makten på arbetsplatsen

I ett land där kravlöshet förväxlats med snällhet är det inte lätt att vara ledare. Ju bättre människor fått det desto mer krav på livet har de och desto enklare tycks de tappa geisten. Vi lever i ett av världens bästa länder men ändå är folk missnöjda. Hur kommer det sig? I en värld där alla har alla rättigheter men inte så mycket skyldigheter blir de ansvarslösa kungar. Hur hanterar man det? Överläkaren i psykiatri David Eberhard föreläser humoristisk, tankeväckande och ibland en smula provocerande om allt från ledarskap till valfrihetsstress.

När: Fre 10 mars Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Katarina Blom - Lycka på fullt allvar

Katarina Blom är psykolog och har skrivit boken Lycka på fullt allvar – en introduktion till positiv psykologi. På hennes föreläsning får deltagarna prova på konkreta övningar för ökat välmående. Föreläsningarna innehåller även principer för beteendeförändring och knep för att lättare skapa förändring i vardagen.

När: Fre 10 mars Mingelfrukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Plaza Malmö, Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2