Inspirationsbrev April 2018

Pontus Ströbaek - Res dig, misslyckandet är din lycka

Om du har förmågan att hantera din inre rädsla och skam så har du stora chanser att lyckas i talarbranschen. Lägg då till förmågan att på ett ödmjukt sätt se din omvärld och reflektera respektingivande över den. Om det är vanligt med en sådan talare?...

»Läs hela artikeln...

Så utformar du det perfekta talet - endagskurs 4 juni

Du kanske är talare eller har en position i näringslivet (VD, kommunikatör etc.) där det är viktigt att kunna uttrycka sig väl. Under dagen tas alla de viktigaste delmomenten upp, som bygger det perfekta talet eller presentationen.

»Läs hela artikeln...

Julia Bendelin - En duktig moderator är det ingen som kommer ihåg!

Vid ett event är det många som ska känna sig som stjärnor. De som ska föreläsa, intervjuas, de som arrangerar men framför allt de som sitter i publiken. Som moderator, samtalsledare eller konferencier tycker jag att mottagaren är viktigare än avsändaren. Åhörarna ska känna sig trygga, smarta och få den energi som behövs för att ta till sig ett budskap. Det är vad de betalar för, eller det du som är arrangör betalar för.

»Läs hela artikeln...

Dags att byta jobb? Vi söker en ny kollega.

Vill du jobba med härliga kollegor i ett starkt team som stöttar varandra? Vi söker en kollega, till vårt innesäljsteam, att dela våra utmaningar med. Vi sitter vid vattnet på Norr Mälarstrand i Stockholm. Dina personliga egenskaper är viktigast för oss och vi tror att du är en positiv och driven person som vill göra skillnad och bidra till företag och medarbetares utveckling och välmående.

Läs mer och ansök här...

Har ni bokat moderator till Almedalen? – vi har listan över vilka som är på plats

Har ni bokat moderator till ert event i Almedalen? För att lyckas med ditt evenemang är det viktigt med en bra moderator. En bra moderator driver evenemanget framåt, involverar publiken och säkerställer att budskapet når fram. Vi har listan över vilka som är på plats och har resa och logi ordnat.

»Läs hela artikeln...

Tobias Degsell - Samarbete och kreativitet i en digital tidsålder

Tobias Degsell är en inspirerande och mycket erfaren föreläsare. Han har föreläst på många stora företag runt om i världen och har flera gånger blivit utsedd till bästa talare på stora konferenser. Han har en bakgrund som curator på Nobelmuseet i Stockholm, han är expert på Nobelpristagare och kreativitet. Sedan 2010 har han rest jorden runt och predikat om betydelsen av kreativitet för företag, organisationer och universitet.

När: Fre 20 april, Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Elite Hotel Marina Plaza, Kungstorget 6, Helsingborg

»Mer information och anmälan...

Signmark Marko Vuoriheimo - Vad menar du med omöjligt?

Signmark är den döva pedagogen som blev hiphopartist. Han förverkligade sin omöjliga dröm och blev världens första döva artist som fick ett internationellt skivkontrakt. Utöver sin musikkarriär är Marko Vuoriheimo en fantastiskt inspirerande talare. Signmark har rest runt i världen som specialrepresentant för finska utrikesdepartement och inspirerat genom sitt eget exempel. 2016 blev han den första döva personen som blev vald till Årets talare i Finland.

När: Tis 24 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Birgitta Ohlsson - Duktiga flickors revansch - Om varför flickor och feminism är framtiden

Samhällets syn på högpresterande kvinnor skevar. Vi har bland annat hört röster som menar att kvinnor ska sluta vara duktiga och sänka kraven på sig själva, men är det verkligen rätt väg att gå? I själva verket har vi mycket att lära av den duktiga flickan. Flit, strävsamhet och höga förväntningar möjliggör klassresor, krossar glastak och får drömmar att slå in. Nu tar Birgitta Ohlsson revansch för den duktiga flickan. Med utgångspunkt i sitt eget liv visar hon att duktighet och höga prestationskrav inte behöver vara en börda. Det kan lika gärna vara ett maktmedel och ett redskap på vägen mot ett mer jämställt samhälle.

När: Fre 27 april, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00.
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Anna Bennich Karlstedt - Sjukt Stressad! Praktisk stresshantering i vardagen

Anna Bennich Karlstedt är psykolog och har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stresshantering. Hon är en uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon ger konkreta tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

När: Fre 4 maj, Mingellunch 11.45 Föreläsning 12.30-13.15
Var: Elite Hotel Ideon, Scheelevägen 27, Lund

»Mer information och anmälan...

Stefan Nilsson - The Future of Retail

En av Sveriges främsta trendexperter Stefan Trendstefan Nilsson berättar om utmaningar och förutsättningar inom retail idag och för framtiden. Trendstefan visar intressant retail från London, Paris, Milano och New York. Han visar exempel på framgångsrika och innovativa konceptbutiker och förklarar varför de får så stor uppmärksamhet.

När: Tis 8 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Camilla Saarinen - Ny energi på jobbet!

Den här inspirationsföreläsningen handlar om vad som krävs för att du ska kunna skapa bättre stämning och en roligare arbetsmiljö. Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare. Hon jobbar med både chefsgrupper och personalgrupper. och har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Med decenniers studier kring framgångsfaktorer och mänsklig potential ger Camilla föreläsningar och utbildningar om vad som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet.

När: Tor 17 maj, kaffe och smörgås från 07.30. Föreläsning 8.00 - 8.45
Var: Örebro Slott, kansligatan 1 (ingång från Borggården)

»Mer information och anmälan...

Alexandra Pascalidou - Pascalidous Power Hour

Det här är en stärkande föreläsning om att ta makten över sitt liv. Med journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidou som trots sina dåliga odds som fattig förortsflicka, invandrare och skilsmässobarn, blivit framgångsrik. Publiken kommer att få följa med på en resa som lär ut konsten att krossa glastak, betongväggar och bromsklossar och vända varenda motgång till tillgång och framgång.

När: Fre 18 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Vanessa Leporati - Överraska kunden, gör din personal stolt och öka försäljningen

Vanessa har hjälpt många detaljhandelsföretag till bättre kundbemötande och ökad försäljning. Hennes föreläsning är baserad på mer än 1000 enskilda samtal med butikssäljare och butikschefer. Här får du konkreta tips om vad som krävs för att ditt företag ska bli en vinnare i konkurrensen om kundens tid och plånbok, men även för att behålla och attrahera motiverad personal.

När: Tis 29 maj, Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2