Inspirationsbrev Oktober 2011

Har du bokat underhållare till årets julfest?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på.

Vad sägs om att ta hjälp av en måltidsexpert som Paul Svensson eller Carl-Jan Granqvist? Om det sen har blivit för mycket julmat så skulle det kanske passa med ett träningspass eller en brottningsmatch med Musse Hasselvall?

Vad sägs om musikunderhållning i världsklass med en artist som Jill Johnson? Låt kollegorna prova på körsång med Mi Ridell, Anna-Lotta Larsson eller Putte Nelsson.
Antikexperten Peder Lamm kan värdera kollegornas medhavda föremål på julfesten. Peder kan även lära ut lite klassisk vett & etikett innan julbordet. Författare som Bob Hansson och Björn Ranelid delar gärna med sig av sina tankar om julen.

Varför inte låta en känd programledare ta hand om julfesten? Några förslag är Jan Bylund, Erik & Mackan, Marie Serneholt, Linda Nyberg, Rickard Sjöberg, Ebba von Sydow, Petra Mede och Filip & Fredrik.

Ståuppkomiker är alltid uppskattade. Några av de populäraste är Al Pitcher (årets komiker 2011), Zinat, Adde Malmberg och Martin Lagos (årets nykomling 2011).  
Vi har även många spännande alternativ när det gäller riktigt bra trolleriunderhållning. Några förslag är Brynolf & Ljung, Michael Halvarson, John Houdi, Gaston, och John Henry 2 Funny. I en liknande genre finns även fantastiska tankeläsare som Lars-Peter Loeld och Micke Askernäs.

Vill du ha en DJ som höjer tempot på dansgolvet? Några av de mer namnkunniga är Dogge Doggelito, Kitty Jutbring och Claes Clabbe af Geijerstam.

Det här är bara några förslag. Kontakta oss på 08-545 535 00 info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för din julfest, kickoff, eller konferens.

»Läs hela artikeln...

Brynolf & Ljung - Magic of Sweden - Sveriges häftigaste magishow

Peter Brynolf och Jonas Ljung är två lysande stjärnskott ur en ny generation trollkarlar. De flesta känner dem från någon av morgonsofforna eller Talang 2009 där de vann Svenska folkets hjärtan och fick enastående recensioner av juryn. Med charm, humor och fingerfärdighet skapar de shower där underhållningsvärdet står i centrum. Tillsammans tänjer de på gränsen för vad som räknas som trolleri. Förvänta dig inte kaniner och höga hattar utan snarare silvertejp, graffiti och paintballpistoler! Den här showen liknar ingenting du har sett tidigare!

När: Tis 11 okt Mingel 15.50 Show 16.20-17.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Maria Wetterstrand - Att klara klimatkrisen trots medieskugga

Maria Wetterstrand är fristående grön politisk debattör, skribent och föreläsare. Hon var tidigare mångårig riksdagsledamot och språkrör för Miljöpartiet de Gröna. Under tiden som språkrör blev hon en av Sveriges mest populära politiker. Under Marias nio år som språkrör ökade Miljöpartiets popularitet, medlemsantal och väljarstöd kraftigt. Inför valet 2010 tog Miljöpartiet initiativ till att skapa ett regeringsalternativ tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Koalitionen misslyckades med att vinna regeringsmakten men Miljöpartiet gjorde sitt bästa val någonsin och blev Sveriges tredje största parti, samtidigt som antalet medlemmar fördubblades.

När: Tors 20 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Jens Lapidus - Energin som motor

Jens Lapidus har dubbla karriärer och en familj som han värnar om. Hur hinner han med och hur gör han för att inte ta slut på sina batterier? Jens talar om hur han får harmoni av två så olika arbetsfält som juridiken och det skönlitterära skrivandet, och hur han försöker uppnå effektivitet i tillvaron, för att hinna med allt som han älskar, utan att bränna ut energin.

När: Tis 25 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Peter Swartling - Allt är möjligt – våga dig förbi grantopparna

Peter Swartling är en av Sveriges främsta entreprenörer inom artist- och musikbranschen. Han har upptäckt många av våra största musikartister och arbetat med en rad av världens främsta musikproducenter och låtskrivare. 2004-2007 var Peter Swartling juryordförande i TV4s stora musiktävling ”Idol”. I sin föreläsning ger Peter konkreta exempel ur sitt liv på framgångsrika metoder och beteenden som har tagit honom dit han är idag.

När: Fre 21 okt Frukost 07.45 Föreläsning 08.15-09.00
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Maria von Tell - Alla har vi varit små - (Lördagskonsert)

Stämningsfull konsert med dryck, tilltugg och mingel i samband med releasen av albumet ”Alla har vi varit små” som innehåller visor på svenska med jazzig ton och andlig grund av och med Maria von Tell. Dessa sånger talar till det lilla barnet som bor inom oss alla, även om vi på utsidan blir äldre. Kanske är detta lilla barns längtan, rädslor, önskningar och drömmar en pusselbit som behövs för att göra livet helare - men vi lyssnar så sällan… Ackompanjerar gör pianisten Ann Blom och kontrabasisten Lauri Antila.

När: Lör 22 okt Mingel 13.00 Konsert 13.30-14.15
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Mer information och anmälan...

Rune Larsson - Konsten att orka!

Rune Larsson talar inspirerande och underhållande om mål, om livsstil och om vikten av att ha en psykologisk beredskap för påfrestningar. Han har varit en av världens bästa löpare på extremt långa distanser. Han har bland annat sprungit tvärs över Amerika och rott över Atlanten. 2007 utsågs Rune Larsson till Årets talare.

När: Fre 28 okt Frukost 07.30 Föreläsning 08.15-09.15
Var: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

»Mer information och anmälan...

Välkommen på Lucia-Mindfulness 14 december

Mindfulness på jobbet - Arbeta med skärpa, lugn och glädje!
Välkommen till en eftermiddag med temat mindfulness, medveten närvaro, i arbetslivet med Cecilia Åkesdotter. Med mindfulness skapar vi ett varmare arbetsklimat med empatisk kommunikation, mindre stress och ökad trivsel. Då presterar vi bättre - vi blir effektivare, produktivare och mer lönsamma. Samtidigt som vi har roligt tillsammans! Teoretiska avsnitt och praktiska moment varvas med vägledning och personlig dialog.

Läs mer här: http://www.utbildning.talarforum.se/teman/

Kostnadsfria seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö

Söker du talare till din nästa konferens? Inspireras gärna av våra öppna kostnadsfria föreläsningar.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se .

»Se hela programmet.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2