Janne Björge

Janne Björge

Det som inte växer håller på att dö!

Möt entreprenören och kommunikatören i en humoristisk och engagerande föreläsning om varför rekommendationer är det nya svarta.

Tillsammans med Sveriges mest engagerade medarbetare, byggde Janne en av Sveriges mest framgångsrika varumärkesbyråer. Han föreläser inspirerande om ledarskap, medarbetarskap, sälj/marknad och entreprenörskap - om hur man blir intressant i en värld av likvärdiga alternativ.

Janne är en av få talare som lyckats internationellt och inspirerar företag och organisationer i hela världen. Han blev utsedd till Årets föreläsare av Yrkeshögskolan och är återkommande på Handels, Berghs, IHM och Högskolor och relevanta branschevent.

Ta del av Jannes berättelse om hur Nine Yards på rekordtid blev ledare i en redan mogen bransch. Lyssna på hur starka varumärken fokuserat på kundupplevelser och växer så de knakar. Lyssna på historier om hur medarbetarna utvecklats och har utvecklat företag från mediokra till världsklass genom tydlig kommunikation och stark gemenskap i visionen. Med ett hängivet arbete och stor passion skapade Janne Björge en framgångssaga tillsammans med sina lojala medarbetare & kunder. Med stort engagemang, mycket humor och med tydliga exempel delar Janne med sig av sina erfarenheter och utmaningar under 20 år. En spännande berättelse som ger kunskap, förståelse, energi och inspiration. Mycket skratt, många ögonöppnare och en större förståelse över vad som är intressant i dag, för kunder och internt.

Innehåll i Jannes dragningar:
• Rekommendationer av ditt företag skapas av positiva upplevelser.
• Varumärket är inte en logotyp, eller färg, det är det är ett LÖFTE.
• 86% av alla företag anser att de skapar en "Excellent kundupplevelse" 8% av kunderna känner samma.
• Vad kostar "glappet" i engagemang.
• Ge alltid mer än du får betalt för, som en investering i dig själv.
• Det handlar inte om dig.
• Ett företags liv - Från födelse till död. Vad är viktigt i varje fas?

Sagt om Janne;
Janne är oslagbar som föreläsare. Rikt begåvad av erfarenheter som företagare, visionär och lösningsorienterad kommunikatör. Janne trollbinder! - Kia Cohn Linde, Marknadsföreningen i Göteborg.

Janne trollbinder mig och mina studenter varenda gång med sin briljanta klokskap. Han är spot-on. Och budskapet är tydligt. - Varumärkesdoktorn Eva Ossiansson på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet.

Under flera år har vi på Eventkoordinatorutbildningen haft det stora nöjet att njuta av Janne som föreläsare. Janne bjuder verkligen på sig själv när han föreläser och skapar bra och intressanta diskussioner med sin publik. Förutom hans kompetens inom brand experience och varumärkesutveckling har Janne en förmåga att trollbinda sin publik genom att använda storytelling, passion och skicklig presentationsteknik. Janne har blivit framröstad av våra studerande som den bästa föreläsaren på utbildningen. - Aida Winnerström, utbildningsledare, Eventkoordinatorutbildningen, Landskrona stad.

Kort, ganska självgod med oklar frisyr" - beskriver han sig själv. Men jag vill komplettera med: humor, klokheter, inspiration, aha-upplevelser och insikter - en av de bästa jag någonsin haft förmånen att få lyssna på, coachas och inspireras av. Bästa! - Annika Nygren, Scream Mediabyrå.

Pressbilder

Janne Björge

Janne Björge

Entreprenör

Föreläsare

Medarbetare & Team

Framtid

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2