Ralph Muhittin

Ralph Muhittin

Försäljning och motivation

Ralph Muhittin är en ny spännande föreläsare. Han är mycket kunnig och erfaren inom försäljning, och föreläser även ibland om sin spännande och annorlunda livsresa.

Ralph Muhittin har en äkta och okonstlad stil, oavsett om han talar om sälj eller sin uppväxt så kommer det rakt från hjärtat. Han har en stor scennärvaro som leder till att han fångar publiken redan under första sekunderna och släpper inte åhörarna förrän han tackar för sig och ridån går ner.

Hans pappa kom med den stora arbetskraftsinvandringen under sent 60-tal från forna Jugoslavien. Ralph pratar inspirerande och berörande om sina egna erfarenheter, både från uppväxt i förorten och karriär. Ralph har jobbat som säljare under 25 år och detta mestadels inom bilindustrin, där han praktiskt taget gjort allt inom försäljning. Han startade sin karriär inom bilbranschen i Dallas, Texas där han blev skolad på ett sätt som gör honom unik i sin kunskap om kundvård och hur man ökar försäljningen till nya nivåer. Senaste uppdraget var som regionchef på Volkswagen personbilar. Idag sitter han som försäljningschef på Lifestyle Publishing i Stockholm.

Föreläsning – Motivation: Här får vi höra om hans resa i ett på den tiden en homogen stadsdel där han växte upp med vardagliga utmaningar på grund av hans bakgrund. Kulturkrockar som innebar att han hela tiden fick tänka innan han handlade. En mask som under större delen av hans uppväxt fick representera honom för att överleva vardagen. Han går även in på hans utbrändhet och hur han gick vidare och aldrig tappade motivationen.

Föreläsning – Sälj: Ralph har som nämnts tidigare en gedigen erfarenhet inom försäljning, här får vi höra Ralph gå igenom säljprocessen sett ur bilindustrins ögon och hur marknaden i dag kräver andra tankesätt för överlevnad och framförallt hur man säljer upplevelsen och inte produkten. Här lovas en intressant inblick i bilindustrins vardag. Det här är en är underhållande och insiktsfull föreläsning som passar för alla inom sälj och service oavsett bransch.

Ralph talar svenska, engelska, turkiska, albanska och makedonska. Han föreläser på svenska och engelska. Hans engelska är efter alla år i USA och äktenskap med en amerikanska, lika stark som hans svenska.

Ralph Muhittin

Ralph Muhittin

Säljexpert

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2