Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson

Hon berör & det sitter i länge, länge

Du kan inte alltid välja hur du har det, men du kan välja hur du tar det – det påverkar hur du får det.

Susanne är en sann inspiratör, som hjälper företag och organisationer att skapa ett positivt arbetsklimat där den kollektiva självkänslan, självförtroendet och yrkesstolthet blir en del av vardagen. Hennes förmåga att beröra och fånga publiken är slående.

Hon tar med oss på en "resa" som berör, väcker eftertanke och insikter om hur individ, organisation och ledarskap är ett samspel. Hur engagemang skapas som är avgörande, för att nå framgång och en god arbetsmiljö.Susanne är pionjär inom området att skapa motivationshöjande insatser.

Redan 1991 blev hon Årets Nyföretagare för de utbildningar hon tog fram för att höja sina städerskors status och engagemang. Oförtröttligt har hon fortsatt sitt arbete i den andan.

Hon sprakar på scen. Har en närvaro som är påtaglig. Hon fyller deltagarna med energi, med enkla metaforer. En liten grupp svetsas samman, kick-offen blir en förglömlig upplevelse, stora grupper hittar verktygen i mindre workshops. Som en skicklig dirigent skapar hon samstämmighet, med känslan av magi.

Energi, arbetsglädje – ingen tillfällighet
Positiva tankar gör skillnad och påverkar vårt bemötande. Låt bemötande bli en tillgång att hitta arbetsglädjen, skrattet och lusten. Bemästra oron och hitta ditt må bra befinnande. Det sprider sig. "Energi och glädje smittar – låt oss starta en epidemi".

Friska relationer – friska arbetsplatser
Det som är friskt tilltalar oss. Friska relationer påverkar vårt välbefinnande. Hur våra relationer hänger samman med vår psykiska välbefinnande är ett faktum. Fräscha relationer ökar kreativitet och utveckling. De vardagliga självklara vänliga är grunden för en positiv helhet. Ger en "vikänsla" och enhetlig kultur. "Det är inte det stora berget som är problemet, utan stenen i skon"

Din attityd – ditt ansvar
Vår attityd syns i kroppsspråk, framtoning, tonfall. Vår attityd en produkt av våra tankar. Alla har ett eget ansvar och ett val för sin attityd – gott ledarskap och medarbetarskap frambringar en god arbetsmiljö – även i förändringar. "Man kan inte alltid hjälpa hur man har det utan, men hur man tar det, det påverkar hur du får det"

Susanne har skrivit två böcker: "Flykten från spelad trygghet" och "Hjärtliga betraktelser del 1"

Sagt om Susanne:

"Vilka fantastiska dagar, hoppas du kände som vi att det gick hem,därav alla positiva kommentarer från dina föreläsningar. Hon träffade ett väldigt känsligt kärl i mitt hjärta, nämligen glöden och passionen som jag hade förr i tiden. Jag upptäckte att det aldrig är försent. Tusen tack!" - Ior Berglund, förvaltningschef Mölndals kommun.

"Jag var nyss på ditt seminarium om energi och arbetsglädje och vill bara berätta att du gjorde min dag! Ditt pepp gav mig en sån energibomb att min ballong självfylldes. Fantastisk känsla! Nu har jag energi till att sprida glädje och fokusera på hur jag tar det oavsett hur jag har det. Fortsätt göra det du gör!" - Cornelia Jeppsson Sony Mobile Ericsson.

Pressbilder

Susanne Fredriksson

Susanne Fredriksson

Kommunikation & Bemötande

Medarbetare & Team

Kundvård

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2